Jupiler trakteert heel België wanneer Rode Duivels finale halen

“Tournée nationale”

Leuven, 9 juli 2018 – Nu ook de gevreesde horde Brazilië is genomen, wordt de kans dat onze Rode Duivels de finale halen alsmaar groter. Uiteraard wacht ons in de halve finale nog Frankrijk, maar het geloof in eigen kunnen is groot. Hoe dan ook, deze Wereldbekercampagne kan niet meer stuk. Dat is ook hoe Jupiler-Belgium het ziet. Het favoriete Belgische biermerk maakt zich op voor een absolute première.

Jupiler trakteert heel België wanneer Rode Duivels finale halen

“Met een plaats in de halve finale heeft onze nationale ploeg de verwachtingen al ruimschoots ingelost… en het kan alleen nog beter worden. Daarom wachten wij als trotse en loyale partner van de Rode Duivels niet af en hebben wij beslist om onze duit in het zakje te doen. Winst of verlies, het maakt niet uit… Als België de finale speelt, trakteren wij het hele land,” zegt Arnaud Hanset, Directeur Marketing West-Europa van AB InBev.

“De Belgium-campagne van AB InBev is zonder enige twijfel de meest intensieve WK campagne ooit voor Jupiler. De meer dan 1 miljoen promotionele items die wij hadden voorzien, zijn in een recordtempo de deur uit gegaan,” zegt Dimitri Van Loock, marketing manager voor Jupiler.

Het spreekt voor zich dat een vierjaarlijks evenement zoals het WK voor Jupiler, als partner van de Rode Duivels, uitermate belangrijk is en een positieve impact heeft. Het mooie weer van de voorbije weken dat ook de komende dagen nog lijkt te zullen aanhouden én de prestaties van en het enthousiasme rond onze nationale ploeg zijn daar natuurlijk ook niet vreemd aan. “De vele pleinen en de horecazaken waar de wedstrijden op groot scherm worden vertoond, kleuren overwegend Jupiler-rood. Deze actie is dan ook niet alleen een welgemeend proficiat aan onze nationale ploeg”, zegt Van Loock, “maar ook een dank u aan de supporters die onze oproep om zich achter onze nationale ploeg te scharen massaal hebben opgevolgd."

Hoe werkt het?

Vanaf 9 juli kunt u zich via deze link registeren voor een coupon voor een gratis Jupiler*. Registreren kan nog tot en met 15 juli (dag van de finale).

Wanneer de Rode Duivels zich op 11 juli kwalificeren/hebben gekwalificeerd voor de finale, ontvangt u een e-mail met daarin een link naar uw coupon. Zowel bij winst als bij verlies van de finale trakteert Jupiler.

Een (1) coupon per consument (minimum leeftijd van toepassing).
Met deze coupon kunt u in de winkel een gratis Jupiler/Jupiler 0.0% (33cl blikje) of in uw horecazaak een gratis Jupiler (25cl flesje of van het vat)/Jupiler 0.0% (25cl flesje) krijgen.

De coupon kan worden ingeruild vanaf 12 juli tot en met 22 juli 2018.

In de winkel: Jupiler/Jupiler 0.0% (33cl blikje)

In horecazaken: Jupiler/Jupiler 0.0% (25cl flesje of van het vat)

 

* Enkel wie registreert komt in aanmerking voor een gratis Jupiler, m.a.w. registreren is vereist.

 

Over Jupiler

Contact

jupiler.be